Boeken

Wacht maar niet op mij,
ik haal jullie later wel in

Langzamer leven in een snelle wereld

Auteur: Yvonne Mol
Nederlands, eerste druk, september 2019
Paperback, 219 pagina’s
Met illustraties van Inge Verrips

ISBN 978-90-830206-0-0

Prijs: 18,- euro

Nu verkrijgbaar bij (online) boekhandels in Nederland en België.
Of via het contactformulier van Foliant.


Tekst achterkant:
‘Wat missen we een hoop door alle drukte die we maken. Het is te veel, te onrustig en te oppervlakkig. Als we de hele weg blijven rennen, hebben we geen tijd om rond te kijken. Als we vergeten te stoppen bij momenten die waardevol zijn, dan verspillen we onze tijd.’

Ervaar jij ook een ‘teveel van alles’? In Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in laat Yvonne Mol zien dat het kan: langzamer leven in een snelle wereld.
Lees het persoonlijke verhaal van haar zoektocht naar meer ontspanning en betekenis. Met tal van herkenbare voorbeelden uit haar dagelijks leven.

Hoe herken je ballast? Hoe kom je er vanaf? En wat doe je met de ruimte die vrijkomt? Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in geeft antwoord op deze vragen. De aanstekelijke tips zorgen direct voor meer rust, zowel in je dag als in je hoofd.


Over de auteur:
Yvonne Mol (1975) is schrijver en schrijfcoach.
Stap voor stap vertraagde zij haar hectische bestaan tot een fijner en gezonder leven.

Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in is haar eerste non-fictie boek.

Dit schrijven lezers over het boek:

“Dit boek leert de lezer in drie delen en tien stappen hoe je stap-voor-stap kan vertragen en langzamer kan leren leven. Door langzamer te leven schep je meer ruimte in je dag en in je hoofd en de praktische tips in dit boek zullen direct meer ontspanning en rust brengen. De auteur beschrijft haar persoonlijke reis in het kader van vertraging en dit doet ze op een manier die veel lezers zal aanspreken. Het boek is helder, bevat veel direct toepasbare tips en laat de lezer nadenken over veel verschillende onderwerpen. Het boek leest verrassend gemakkelijk en zal veel lezers die meer rust willen ervaren in hun leven tot hulp zijn.”
– Danielle Bakker, Biblion

“Yvonne Mol neemt je mee naar een wereld waarin je echt jezelf kunt zijn en kunt doen wat jij belangrijk vindt. Langzamer leven is geen doel op zichzelf maar maakt het mogelijk dat jij kunt worden wie je bent. Ze combineert inzichten uit verschillende richtingen (onder andere psychologie, mindfulness) wat haar boek verrassend compleet maakt. Met een humoristische nuchterheid, waarin ze ook pijnlijke onderwerpen niet uit de weg gaat, neemt ze je mee op pad. Ook als je alles al hebt gelezen, ben je een rijker mens na het lezen van dit boek.”
– Review Bol.com

“Je hoopt altijd op een lifechanger, maar dit boek is het ook écht. Superpraktische tips en oefeningen, en voor je het weet heb je meer controle over je leven. Heerlijk gevoel. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust.”
– Review Bol.com

“No nonsense boek, met duidelijke praktische stappen en tips.”
– Review Bol.com

“Een aanrader voor eenieder die een burn-out wil voorkomen! Sta stil bij het leven dat je leidt en ga op zoek naar het juiste evenwicht. Dit boek helpt je erbij.”
– Review Bol.com